Om cirka et par måneder har bakketræningskonceptet eksistereret omkring et år. Opbakningen blandt Viborggenserne har været enorm, hvilket vi er meget taknemmelige for. Der er blevet trænet højdemeter i bakkerne et godt stykke op mod månen, der er drukket mere end 3000 kopper kaffe, spist mere end 2000 kager/brød fra Søster Lagkage og spist mere en 500 portioner aftensmad fra Slagter Storm. Bakkerne har bakket op omkring byens detailhandel og holdt os fysisk igang.

Fastelavnen lykkedes også med jeres hjælp med masser af jeres skønne unger, så det bekræfter blot, at når man virkelig vil noget, så kan det lade sig gøre i fællesskaber.

Nu skal vi videre til næste step og i skal have endnu mere indflydelse. Vi stifter en forening for bakketræningsfolket – JER! Foreningen kommer til at hedde: Viborg Koncept Bakketræning (VKB).

Er du bruger af vores bakketræningskoncept og har lyst til indflydelse på den fremtidige udvikling af vores skønne fællesskab herude i Ødalen? Vi skal have etableret en bestyrelse bestående af fem kandidater og kunne du tænke dig at blive en del af foreningens ledelse, så sende mig et skriv på leif@communities.nu eller give mig et kald på 61712384. Vi laver nemlig snart den stiftende generalforsamling.

Vi glæder os til at høre fra jer.

Kærlig hilsen

Tina Bollerslev, Niels Ole Pedersen og Leif Møller